Volvo EX30 ensisesittely

Tutustu täysin uuteen katumaasturiimme kesäkuussa

Julkistamme kesäkuussa uuden täyssähköisen pienen katumaasturin. Auton, joka on keskeisen tärkeä Volvon tavoitteille kehittää tulevaisuuden liikkumista ja olla pelkkien sähköautojen valmistaja vuoteen 2030 mennessä. Se on kaikkea mitä Volvolta odotat – vain pienemmässä paketissa.

Volvo EX30 katumaasturin Suomen julkistus ja myynnin aloitus tapahtuu Lohjanportin Autossa, Lohjanharjuntie 1111,  torstaina 8.6. klo 18.30.

Pienimmän katumaasturimme esittely on iso asia. Haluamme, että sinä olet mukana. Lisää Volvo EX30 -julkistus- ja myynnin aloitustapahtuma kalenteriisi – ja tule Lohjanportin Autoon torstaina 8. kesäkuuta klo 18.30. 

Julkistamme ja esittelemme auton yksityiskohtaisesti Suomen Volvo asiantuntijoiden kanssa live-videoyhteydellä  suoraan Milanosta. Paljastamme tilaisuudessa malliston hinnat ja mittavat lanseerausedut, jotka ovat tarjolla vain paikalla oleville. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ennakkotilata uusi sähköauto ohittamattomilla lanseerauseduilla.

Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa kanssamme. Videoesityksen jälkeen tarjolla iltapalaa ja virvokkeita sekä live-musiikkia.

Ilmoittaudu alla olevan linkin tai QR-koodin avulla viimeistään 30.5.2023.

Kutsu on kahdelle ja se on henkilökohtainen.

Jaa somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn