Škoda Huolto

Valtuutettu ŠKODA Service - merkkihuolto

Lohjanportin Auton valtuutetussa Škoda Service – merkkihuollossa tunnemme autosi. Meillä on pitkä kokemus Škoda henkilöautojen huoltamisesta sekä korjaamisesta ja varmistamme osaamisemme valmistajan koulutuksilla – nyt ja tulevaisuudessa.

Valtuutetussa merkkihuollossa huollattamalla varmistat, että autosi huollot ja korjaukset tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti. Autosi takuu ja Ajoturva säilyvät voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana.

Huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä kaikki palvelut, joita auton omistamisen aikana tarvitset. Meiltä saat pesupalvelut, katsastukset, rengaspalvelut, varaosat, lisävarusteet, vauriokorjaukset, tuulilasien vaihdot, sijaisautot sekä nouto- ja palautuspalvelut.

Huoltovarauksen voit tehdä meille puhelimitse aukioloaikoinamme tai verkkovarauksena, kun sinulle sopii.

Varaa huoltoaika

Varaa autollesi huoltoaika online ajanvarausjärjestelmästä:

Ajankohtaista

Edellinen
Seuraava

Palvelut

Edellinen
Seuraava

Valtuutetun ŠKODA Servicen edut

Škoda Ajoturva
Käyttämällä autosi valtuutetussa merkkihuollossa, Škoda Ajoturva pysyy voimassa seuraavaan määräaikaishuoltoon asti. Ajoturva varmistaa matkasi jatkumisen, mikäli tekninen vika katkaisee sen (lisätietoja https://skoda.fi/omistaja/skoda-ajoturva).

Service CAM
Kuvaamme autostasi Service CAM videon määräaikaishuoltojen yhteydessä. Videossa esitetään tarkastuksissa mahdollisesti havaitut viat ja puutteet.

Tulotarkastus
Voit myös valita autoosi tulotarkastuksen määräaikaishuollon yhteydessä. Tulotarkastuksessa autosi tarkastetaan huollon henkilöstön toimesta läsnä ollessasi.

Laadunparannus kampanjat
Valmistaja tekee autojen kanssa jatkuvasti parannustyötä. Autoasi koskevat laadunparannuskampanjat suoritetaan veloituksetta käydessäsi valtuutetussa merkkihuollossa.

Yhteystiedot