Hohto suojapinnoite

Keraaminen suojapinnoite, joka suojaa auton maalipintaa ja pitää sen hohtavan kiiltävänä sekä kestävänä

Auton oston yhteydessä voit täydentää auton kiiltoa HOHTO-käsittelyllä. Tämä uudenlainen keraaminen pinnoite on lasinkova, mutta joustava suojapinnoite. Se antaa auton maalipinnalle optimaalisen suojan sekä syvän kiillon.
HOHTOA saatavana kahtena eri tuotteena: HOHTO Light ja HOHTO Hard. Pinnoitteen kestoikä on Lightissa n. 12kk ja Hardissa n. 36kk. Käsittelyn todellinen kestoikä riippuu auton pesussa käytettävistä kemikaaleista.

Hohto LightHohto Hard
Henkilöauto350 €650 €
Katumaasturi450 €850 €
Pakettiauto550 €950 €

Auton maalipinta joutuu äärimmäisen kovalle rasitukselle. Ajan myötä maalipinta muuttuu huokoiseksi, haalistuu ja mattaantuu. HOHTO käsittelyn avulla autosi maalipinta hylkii vettä sekä on suojattu mm. UV-säteilyltä, kemikaaleilta ja mekaaniselta kulutukselta. Auto on helppo puhdistaa ja siinä säilyy pidempää upea syvä kiilto.

HOHTO käsittely toteutetaan yhteistyössä Eco AutoCaren kanssa ja Nasiolin tuotteilla
Auton maalipinta joutuu äärimmäisen kovalle rasitukselle. Ajan myötä maalipinta muuttuu huokoiseksi, haalistuu ja mattaantuu. HOHTO käsittelyn avulla autosi maalipinta hylkii vettä sekä on suojattu mm. UV-säteilyltä, kemikaaleilta ja mekaaniselta kulutukselta. Auto on helppo puhdistaa ja siinä säilyy pidempää upea syvä kiilto. Muista kuivata auto aina pesun jälkeen!

Jaa somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn