Suosituimmat ladattavat

Volvo on Suomen suosituin ladattava auto – sekä arvostetuin ja vastuullisin automerkki

Volvo tarjoaa Suomen halutuimman valikoiman lataushybridejä ja täyssähköautoja. Kaikissa on skandinaavisen selkeä muotoilu ja kattava vakiovarustelu: mm. Google palvelut (Maps, Assistant, Play Store)**. Uudistuneessa XC40-mallistossa valittavanasi on kaksi täyssähköautoa ja kaksi lataushybridiä.
C40 Recharge on puolestaan noussut Volvo -malliston suosituimmaksi täyssähköautoksi. XC60 on Premium-autojen ylivoimainen ykkönen ja nyt älykkäämpi kuin koskaan. Myös Volvo -malliston lippulaiva Volvo EX90 täyssähköauto on nyt ennakkomyynnissä.

Täyssähköauto
C40 Recharge Single 231 hv.
Volvo Car Yksityisleasingillä vain 749 €/kk***

Volvo C40 -mallisto hinta alkaen: autoveroton hinta 53 400 €, autovero 0 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 54 000 €. . Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot lisävarustein.

*** Volvo Car Yksityisleasing, esimerkkihinta 36 kk/30 000 km: C40 Recharge Single Core aut (kokonaishinta 54 000€). Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Volvo Car Yksityisleasing on NF Fleet Oy:n yksityisleasingtuote. Myös muita sopimuspituuksia saatavilla. Kk-hinta sis. toimituskulut ja talvirenkaat alkuperäisin Volvo-aluvantein (nasta tai kitka).

Jaa somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn