Škoda

Simply Clever

Mallisto

Korimalli
Käyttövoima

Kampanjat

Edellinen
Seuraava

Uudet autot nopeaan toimitukseen

Edellinen
Seuraava

Koeajettavissa

Edellinen
Seuraava

Uusien Škodien myyntimme Lohjalla

Lohjanportin Auton SKODA myynti palvelee sinua yli 20 vuoden kokemuksella kaikissa uuden SKODAn hankintaan liittyvissä asioissa. Palvelua saat sujuvasti neljällä eri kielellä (FI, SWE, ENG ja CZE). Teemme autokaupan sinulle helpoksi. Uuden SKODAn voit ostaa kotisohvalta tai toimistolta sähköisiä kanavia hyödyntäen ja toimitamme uuden SKODAsi sinulle kotiin tai työpaikalle.

Olet sitten hankimassa omaa tai työsuhdeautoa, olemme käytettävissä. SKODA korimallivalikoimasta löydät pikkuauto- (Fabia & Scala), porrasperäiset- (Octavia LB & Superb LB), farmari- (Octavia & Superb), sekä katumaasturi- (Kamiq, Karoq, Kodiaq, Enyaq) mallit. Käyttövoimista on valittavissa täyssähkö (BEV), ladattava hybridi (PHEV), kevyt hybridi (MHEV) ja polttomoottoreita löytyy bensa ja diesel versioina.

Palvelutarjontamme kattaa rahoitus tai huolto-leasingin ratkaisut, yksityisleasingin, osamaksukaupan, suorankaupan ja vuokrauksen määräajaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimivat alan suurimmat rahoitus- ja vakuutus- yhtiöt, sekä alan johtavat leasingyhtiöt Suomessa, joten löydämme varmasti oikean ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Yhteystiedot