Škoda

Simply Clever

Mallisto

Korimalli
Käyttövoima

Kampanjat

Edellinen
Seuraava

Uudet autot nopeaan toimitukseen

Edellinen
Seuraava

Koeajettavissa

Edellinen
Seuraava

Uusien Škodien myyntimme Lohjalla

Lohjanportin Auton Škoda myynti palvelee sinua yli 20 vuoden kokemuksella kaikissa uuden Škodan hankintaan liittyvissä asioissa. Palvelua saat sujuvasti neljällä eri kielellä (FI, SWE, ENG ja CZE). Teemme autokaupan sinulle helpoksi. Uuden Škodan voit ostaa kotisohvalta tai toimistolta sähköisiä kanavia hyödyntäen ja toimitamme uuden Škodasi sinulle kotiin tai työpaikalle.

Olet sitten hankimassa omaa tai työsuhdeautoa, olemme käytettävissä. Škoda korimallivalikoimasta löydät pikkuauto- (Fabia & Scala), porrasperäiset- (Octavia LB & Superb LB), farmari- (Octavia & Superb), sekä katumaasturi- (Kamiq, Karoq, Kodiaq, Enyaq) mallit. Käyttövoimista on valittavissa täyssähkö (BEV), ladattava hybridi (PHEV), kevyt hybridi (MHEV) ja polttomoottoreita löytyy bensa ja diesel versioina.

Palvelutarjontamme kattaa rahoitus tai huolto-leasingin ratkaisut, yksityisleasingin, osamaksukaupan, suorankaupan ja vuokrauksen määräajaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimivat alan suurimmat rahoitus- ja vakuutus- yhtiöt, sekä alan johtavat leasingyhtiöt Suomessa, joten löydämme varmasti oikean ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Yhteystiedot