Volvo Omamekaanikko

Haemme joukkoomme Volvo omamekaanikkoa valtuutettuun Volvo merkkihuoltoon. Volvo huoltomme toimii Volvo Personal Service konseptin mukaisesti. Volvo Omamekaanikko® toimii mekaanikkotöiden lisäksi tärkeänä linkkinä asiakkaalle, huolehtien korjaamokäyntien ja asiakaspalvelun sujuvuudesta. Työtehtäviin kuuluukin asiakaspalvelu aina ajanvarauksesta töiden luovuttamiseen. Sähköistyvä autokanta tarjoaa uusia haasteita mekaanikon töihin perinteisten töiden lisäksi. Työt suoritetaan parityöskentelynä ja saat pariksesi kokeneen mekaanikon, jolta saat tukea erilaisten tilanteiden ratkaisuun.

Mitä odotamme sinulta

Menestyäksesi tässä työssä, sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka ei pelkää uuden oppimista. Toivomme sinulta myös automekaanikon tai -insinöörin koulutusta. Sähköistyvässä automaailmassa myös mahdolliset sähköalanopinnot tai kokemus alasta katsotaan isoksi eduksi. Aikaisempi kokemus Volvo- henkilöautojen huoltamisesta on etu, mutta ei pakollista. Toimimme kaksikielisellä alueella ja palvelemme tarvittaessa myös englanniksi, joten arvostamme kielitaitoasi.

Mitä tarjoamme sinulle

Meillä työskennellessäsi varmistat ammattitaitosi säilymisen myös tulevaisuudessa. Pääset Volvon kattavaan koulutusputkeen ja huolehdimme muista koulutustarpeista tarvittaessa. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi Epassi sekä henkilökuntahintaiset tuotteet. Täällä sinua odottaa mukavat työkaverit sekä osaavan tiimin tuki.

Lohjanportin Auto Oy – Täyden palvelun autotalo

Lohjanportin Auto Oy on v. 1989 perustettu yksityinen, suomalainen yritys. Edustamiimme automerkkeihin kuuluvat Volvo, Škoda, Renault ja Dacia. Meillä on myös kaikkien merkkiemme täydellinen huolto- ja varaosapalvelu sekä vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo. Tarjoamme myös rengaspalvelua: uusien renkaiden myynti- ja asennuspalvelu sekä rengashotelli. Näiden lisäksi olemme valtuutettu Mazda–huoltojälleenmyyjä (huollot Tynninharjulla).

Lohjanportin Auto toimii kahdessa eri toimipaikassa: Lohjalla Muijalassa ja Tynninharjulla. Monimerkkihuolto Bilex toimii Muijalassa ja Tynninharjulla toimipisteidemme yhteydessä.

Yksi yhtiömme tärkeimmistä perusarvoista on ihmisläheinen, asiakasta kunnioittava palvelu. Pidämme tärkeänä laadukasta myynti-, huolto- ja varaosapalvelua ja huolehdimme ympäristöstämme.

Haluatko olla osana autoalan uusia tuulia? Laita hakemuksesi jo tänään!

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 20.7.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jyri.helenius@lohjanportinauto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jyri Helenius p. 0407586909 tai s-posti jyri.helenius@lohjanportinauto.fi

Jaa somessa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn