Dacia Huolto

Valtuutettu Dacia merkkihuolto

Lohjanportin Auton Dacia merkkihuollossa saat asiantuntevaa palvelua autoosi liittyvissä asioissa. Käyttämällä autosi merkkihuollossa varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan valmistajan ohjeita noudattaen alkuperäisillä varaosilla. Näin toimimalla, takuu pysyy voimassa ja autosi turvallisena.

Huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä kaikki palvelut, joita auton omistamisen aikana tarvitset. Meiltä saat pesupalvelut, katsastukset, rengaspalvelut, varaosat, lisävarusteet, vauriokorjaukset, tuulilasien vaihdot, sijaisautot sekä nouto- ja palautuspalvelut.

Huoltovarauksen voit tehdä meille puhelimitse aukioloaikoinamme tai verkkovarauksena, kun sinulle sopii.

Varaa huoltoaika

Varaa autollesi huoltoaika online ajanvarausjärjestelmästä:

Kampanjat

Palvelut

Dacia merkkihuollon edut

Käyttämällä autosi Dacia merkkihuollossa, autosi takuu ja jälleenmyyntiarvo säilyvät. Tehdyille töille ja vaihdetuille varaosille saat aina 12 kuukauden takuun.

Valmistaja tekee autojen kanssa jatkuvasti parannustyötä. Autoasi koskevat laadunparannuskampanjat suoritetaan veloituksetta käydessäsi valtuutetussa merkkihuollossa.

Autoosi tehdään koritarkastus aina osana määräaikaishuoltoa. Näin varmistetaan, että kori pysyy virheettömänä ja mahdolliset ongelmat korjataan takuuaikana.

Ottamalla käyttöösi Dacia- palvelukanavan, saat aina ajankohtaiset huoltotarjoukset ja Dacia -uutiset tietoosi. Voit myös jättää palvelukanavan kautta ajanvarauspyynnön meille.

Yhteystiedot

Tarkan Güneysel
Huoltomyyjä
FI, ENG
Martti Kuvaja
Huoltomyyjä
FI, ENG