Volvo Huolto

Valtuutettu Volvo merkkihuolto

Lohjanportin Auton valtuutetussa Volvo merkkihuollossa sinua palvelee Volvo Omamekaanikko®. Asioimalla suoraan Omamekaanikon kanssa, saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa autoon liittyvissä asioissa. Valmistaja kouluttaa meitä jatkuvasti, jotta osaamisemme pysyy huipputasolla.

Valtuutetussa merkkihuollossa huollattamalla varmistat, että autosi huollot ja korjaukset tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti. Autosi takuu ja Volvo Tiepalvelu säilyvät voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana.

Huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä kaikki palvelut, joita auton omistamisen aikana tarvitset. Meiltä saat pesupalvelut, katsastukset, rengaspalvelut, varaosat, lisävarusteet, vauriokorjaukset, tuulilasien vaihdot, sijaisautot sekä nouto- ja palautuspalvelut.

Huoltovarauksen voit tehdä meille puhelimitse aukioloaikoinamme tai verkkovarauksena, kun sinulle sopii.

Varaa huoltoaika

Varaa autollesi huoltoaika online ajanvarausjärjestelmästä:

Kampanjat

Edellinen
Seuraava

Palvelut

Edellinen
Seuraava

Volvo Omamekaanikko® palvelu

1. Huollon varaus
Voit varata huollon suoraan omamekaanikoltasi. Hän suunnittelee kanssasi huoltokäynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Hän hoitaa myös mahdollisen sijaisauton varauksen

2. Auton tuonti huoltoon
Kun tuot auton huoltoon, asioit suoraan omamekaanikon kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset muut toiveet käydään läpi yhdessä.

3. Huoltotyöt
Omamekaanikko on vastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätyötarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, omamekaanikko on itse yhteydessä sinuun. Hän myös ilmoittaa, kun autosi on valmis.

4. Auton luovutus
Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle ja kertoo mitä kaikkea autolle on tehty. Omamekaanikko hoitaa myös laskutuksen.

5. Yhteydenpito
Voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoon, jos sinulla on huoltotöihin liittyviä kysymyksiä. Myös omamekaanikko voi olla sinuun yhteydessä, kun auton huoltoaika on käsillä.

Yhteystiedot