Renault

Uudet autot

Mallisto

Korimalli
Käyttövoima

Kampanjat

Edellinen
Seuraava

Uudet autot nopeaan toimitukseen

Edellinen
Seuraava

Koeajettavissa

Edellinen
Seuraava

Uusien Renaultien myyntimme Lohjalla

Lohjanportin Auton Renault myynti palvelee sinua yli 30 vuoden kokemuksella kaikissa uuden Renaultin hankintaan liittyvissä asioissa. Palvelua saat sujuvasti neljällä eri kielellä (FI, SWE, ENG ja CZE). Teemme autokaupan sinulle helpoksi. Uuden Renaultin voit ostaa kotisohvalta tai toimistolta sähköisiä kanavia hyödyntäen ja toimitamme uuden Renaultin sinulle kotiin tai työpaikalle.

Olet sitten hankimassa omaa tai työsuhdeautoa, olemme käytettävissä. Renaultin korimallivalikoimasta löydät pikkuauto- (Clio & Zoe), porrasperäinen- (Megane), farmari- (Megane), sekä katumaasturi- (Captur, Kadjar, Arkana) mallit. Tavara-auto puolelta löytyy (Express, Trafic & Master) mallit.

Käyttövoimista on valittavissa täyssähkö (BEV), ladattava hybridi (PHEV), kevyt hybridi (MHEV) ja polttomoottoreita löytyy bensa ja diesel versioina.

Palvelutarjontamme kattaa rahoitus tai huolto-leasingin ratkaisut, yksityisleasingin, osamaksukaupan, suorankaupan ja vuokrauksen määräajaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimivat alan suurimmat rahoitus- ja vakuutus- yhtiöt, sekä alan johtavat leasingyhtiöt Suomessa, joten löydämme varmasti oikean ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Yhteystiedot