Renault

Uudet autot

Mallisto

Korimalli
Käyttövoima

Kampanjat

Edellinen
Seuraava

Uudet autot nopeaan toimitukseen

Edellinen
Seuraava

Koeajettavissa

Edellinen
Seuraava

Uusien Renaultien myyntimme Lohjalla

Lohjanportin Auton Renault myynti palvelee sinua yli 30 vuoden kokemuksella kaikissa uuden Renaultin hankintaan liittyvissä asioissa. Palvelua saat sujuvasti neljällä eri kielellä (FI, SWE, ENG ja CZE). Teemme autokaupan sinulle helpoksi. Uuden Renaultin voit ostaa kotisohvalta tai toimistolta sähköisiä kanavia hyödyntäen ja toimitamme uuden Renaultin sinulle kotiin tai työpaikalle.

Renault mallistoon kuluu täyssähköautot Zoe ja eMegane sekä katumaasturimallit Captur, Arkana ja Austral. Renaultin ikoninen pikkuauto, Renault Clio, uudistuu syksyllä 2023. Tulossa on myös täysin uudet Renault Espace- ja Renault Rafale -mallit.

Renaultin tavara-automallistosta löytyy sopiva ratkaisu yrityksen kuljetustarpeisiin. Mallisto koostuu neljästä eri automallista: pienet pakettiautot Renault Kangoo ja Express, keskikokoluokan Trafic ja suuriin pakettiautotarpeisiin Master umpipakettiautona ja alustaohjaamoversiona.

Palvelutarjontamme kattaa rahoitus tai huolto-leasingin ratkaisut, yksityisleasingin, osamaksukaupan, suorankaupan ja vuokrauksen määräajaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimivat alan suurimmat rahoitus- ja vakuutus- yhtiöt, sekä alan johtavat leasingyhtiöt Suomessa, joten löydämme varmasti oikean ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Yhteystiedot