Renault Huolto

Valtuutettu Renault merkkihuolto

Lohjanportin Auton Renault merkkihuollossa saat asiantuntevaa palvelua autoosi liittyvissä asioissa. Käyttämällä autosi merkkihuollossa varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan valmistajan ohjeita noudattaen alkuperäisillä varaosilla. Näin toimimalla, takuu pysyy voimassa ja autosi turvallisena.

Huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä kaikki palvelut, joita auton omistamisen aikana tarvitset. Meiltä saat pesupalvelut, katsastukset, rengaspalvelut, varaosat, lisävarusteet, vauriokorjaukset, tuulilasien vaihdot, sijaisautot sekä nouto- ja palautuspalvelut.

Huoltovarauksen voit tehdä meille puhelimitse aukioloaikoinamme tai verkkovarauksena, kun sinulle sopii.

Varaa huoltoaika

Varaa autollesi huoltoaika online ajanvarausjärjestelmästä:

Kampanjat

Palvelut

Renault merkkihuollon edut

Käyttämällä autosi Renault merkkihuollossa, autosi takuu ja jälleenmyyntiarvo säilyvät. Tehdyille töille ja vaihdetuille varaosille saat aina 12 kuukauden takuun.

Valmistaja tekee autojen kanssa jatkuvasti parannustyötä. Autoasi koskevat laadunparannuskampanjat suoritetaan veloituksetta käydessäsi valtuutetussa merkkihuollossa.

Autoosi tehdään koritarkastus aina osana määräaikaishuoltoa. Näin varmistetaan, että kori pysyy virheettömänä ja mahdolliset ongelmat korjataan takuuaikana,

Ottamalla käyttöösi Minun Renault- palvelukanavan, saat aina ajankohtaiset huoltotarjoukset ja Renault-uutiset tietoosi. Voit myös varata palvelukanavan kautta suoraan huoltoajan autollesi, kun sinulle sopii.

Yhteystiedot

Tarkan Güneysel
Huoltomyyjä
FI, ENG
Martti Kuvaja
Huoltomyyjä
FI, ENG