Vauriokorjaamo

Vauriokorjaamomme auttaa vahingon sattuessa

Lohjanportin Auton vauriokorjaamo sijaitsee Muijalan toimipisteen yhteydessä. Suoritamme korjaukset kaikkiin merkkeihin ammattitaitoisesti valmistajien ohjeita noudattaen.

Vauriokorjaamoltamme löytyy nykyaikaiset laitteet vaurioiden korjaamiseksi vastaamaan alkuperäistä laatua. Suoritamme vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöiden standardien mukaisesti ja lähetämme korjauskustannuslaskelmat suoraan vakuutusyhtiöihin.

Vauriokorjausten yhteydessä pystymme usein suorittamaan myös muita toivomiasi töitä. Määräaikaishuoltojen ja korjausten lisäksi saat meiltä pesupalvelut, katsastukset, rengaspalvelut, varaosat, lisävarusteet, sijaisautot sekä nouto- ja palautuspalvelut.

Varaa aika

Varaa autollesi aika vauriokorjaukseen:

Palvelut

Näin toimit vahinkotilanteissa

Täytä vahinkoilmoitus oman vakuutusyhtiösi verkkopalvelusta. Mikäli kyseessä on toisen osapuolen aiheuttama vaurio, ota ylös vastapuolen yhteystiedot sekä ajoneuvon rekisteritunnus epäselvien tilanteiden helpottamiseksi. Syyllisyyden ollessa epäselvä, kutsu paikalle poliisi ratkaisemaan tilanne.

Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, tuo autosi meille vahinkotarkastukseen. Teemme vahinkotarkastuksia arkisin kello 7:30-17:00 välisenä aikana. Vahinkotarkastus ei tarvitse ajanvarausta, mutta voit myös halutessasi varata ajan puhelinnumerosta 0408230401. Sovimme samalla myös autollesi korjausajan.

Yhteystiedot

Tom Pihlström
Työnjohtaja vauriokorjaamo
FI, ENG, SWE