Volvo

Uudet autot

Mallisto

Korimalli
Käyttövoima

Kampanjat

Edellinen
Seuraava

Uudet autot nopeaan toimitukseen

Edellinen
Seuraava

Koeajettavissa

Edellinen
Seuraava

Uusien Volvojen myyntimme Lohjalla

Lohjanportin Auton Volvo myynti palvelee sinua 30 vuoden kokemuksella kaikissa uuden Volvon hankintaan liittyvissä asioissa.
Palvelua saat sujuvasti neljällä eri kielellä (FI, SWE, ENG ja CZE). Teemme autokaupan sinulle helpoksi. Uuden Volvon voit ostaa kotisohvalta tai toimistolta sähköisiä kanavia hyödyntäen ja toimitamme uuden Volvosi sinulle kotiin tai työpaikalle.

Olet sitten hankimassa omaa tai työsuhdeautoa, olemme käytettävissä. Volvojen korimallivalikoimasta löydät porrasperäiset- (S60 & S90), farmari- (V60 & V90), sekä katumaasturi- (C40, XC40, XC60 ja XC90) mallit. Käyttövoimista on valittavissa täyssähkö (BEV), ladattava hybridi (PHEV), kevyt hybridi (MHEV) ja polttomoottoreita löytyy bensa ja diesel versioina.

Palvelutarjontamme kattaa rahoitus tai huolto-leasingin ratkaisut, yksityisleasingin, osamaksukaupan, suorankaupan ja vuokrauksen määräajaksi. Yhteistyökumppaneinamme toimivat alan suurimmat rahoitus- ja vakuutus- yhtiöt, sekä alan johtavat leasingyhtiöt Suomessa, joten löydämme varmasti oikean ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Yhteystiedot