Tuulilasin korjaus ja vaihto

Autosi tuulilasi ei ole vain tuulilasi. Tuulilasisi suojaa sinua kaikenlaiselta säältä. Mutta sillä on muitakin tehtäviä.

Tuulilasi varmistaa, että autosi turvatoiminnot, kuten City Safety ja automaattinen jarrutus, toimivat niin kuin pitää.

Alkaako tuulilasisi olla kulunut, onko siinä kiveniskemävaurioita tai halkeamia?

Jos on, poikkea valtuutettuun Volvo-huoltoomme, niin tutkimme vauriot ja korjaamme tai vaihdamme tuulilasin.

Muistathan , että useimmiten tuulilasin korjaaminen tai vaihtaminen kuuluvat autosi vakuutusturvan piiriin.
 
Tervetuloa meille!

Vaalea nainen ajaa Volvoa kaupungissa, auton sisältä kuvattuna.

Korjauta rikkinäinen tuulilasi

Jos tuulilasissasi on kiveniskemä, se voidaan korjata valtuutetussa Volvo -huollossamme odottaessasi ilman ajanvarausta.

Korjauksen pitkittäminen lisää riskiä, että kosteus ja lika pahentavat tilannetta. Halkeama voi myös nopeasti laajentua ja pahimmassa tapauksessa tuulilasi voi rikkoutua kokonaan. Omamekaanikkomme tietävät kaiken autostasi ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Piirros tuulilasista, johon on punaisella, keltaisella ja vihreällä merkattu alueet korjaustavan merkiksi.

Kuvan vihreällä alueella olevat kiveniskemät voidaan yleensä korjata.
Punaisen alueen vauriot edellyttävät kuitenkin tuulilasin vaihtoa.
Keltaisen alueen vaurioista valtuutettu huolto arvioi, mikä on paras ratkaisu sinulle ja autollesi.

Volvo huollon mies työstää tuulilasia imukupeilla.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasisi on vaihdettava, on tärkeää, että uusi tuulilasi on asennettu oikein.

Valtuutettu Volvo huoltomme käyttää vain Volvo Alkuperäisiä osia ja kalibroi kaikki kuljettajan apujärjestelmät asennuksen yhteydessä. Siksi voimme taata, että uusi tuulilasisi pitää autosi yhtä turvallisena kuin uutena.

Volvo huollon mies työstää tuulilasia imukupeilla.

Tuulilasin takana on tärkeitä turvallisuusvarusteita kuten kamera ja laser, jotka vaikuttavat esimerkiksi kaistallapitoavustimen, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, mukautuvan vakionopeudensäätimen, automaattisen ajovalojen ohjauksen sekä erilaisten törmäysvaroittimien toimintaan. Uudemmissa autoissa tuulilasin heijastusnäyttö (HUD) on osa auton turvallisuustietojärjestelmää. Volvoissa on optimaalisesti kehitetty tuulilasi, jotta tuulilasinäytön tarkkuus on mahdollisimman hyvä. Näyttöön heijastettava kuva on erittäin herkkä lasin pinnan vääristymille.

Volvo huollon mies ja nainen työstävät tuulilasia imukupeilla.

Tuulilasin tulee myös kestää laukeavan turvatyynyn voima. Tuulilasi vakauttaa auton kattoa, jos auto pyörähtää ympäri tai törmää johonkin. Tuulilasi on osa Volvon kolarisuojaa etu- ja sivutörmäyksissä. Onkin äärimmäisen tärkeää, että vaihdettaessa käytetään oikeita liimoja ja työtapoja, jotta nämä ominaisuudet säilyvät ennallaan vaihdon jälkeenkin. Volvo Alkuperäinen tuulilasi on myös optimaalinen valon läpäisyn osalta. Läpäisykäyrät on suunniteltu minimoimaan ultravioletti- ja infrapunavalon vaikutukset matkustamoon. Se vaikuttaa sisätilojen lämpötilaan ja ulkoasuun sekä ehkäisee sisustuksen haalistumista.

Harmaa Volvo XC60 Recharge parkkerattuna talon pihatielle.

Volvon käyttämä kaksikomponenttiliima on yhteensopiva aikaisemman liiman kanssa, jos koriin on jäänyt vanhoja liimajäämiä. Uusi tuulilasi kiinnittyy samalla vahvuudella kuin tehtaalla asennettu. Saat myös tuulilasin vaihdosta sertifikaatin, joka takaa, että vaihdossa on käytetty Volvo Alkuperäisiä osia ja työmenetelmiä, ja lopputulos vastaa täysin alkuperäistä.

On tärkeää, että tuulilasiin kohdistuneeseen vaurioon reagoidaan nopeasti, ettei vaurio pääse pahenemaan. Tuulilasin kiveniskemän korjaus onnistuu liikkeessämme

Jaa somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn