Volvo CAR Yksityisleasing

Tämän helpompaa ei Volvoilu voi olla!

Volvo CAR Yksityisleasing on yksityishenkilöille suunnattu leasingpalvelu. Saat uuden auton käyttöösi kiinteällä kuukausihinnalla, joka  sisältää lähes kaikki autoilun kustannukset huolloista katsastuksiin ja renkaisiin saakka. Yksityisleasingsopimukseen on helppoa liittää myös NF Täysvakuutus. Volvo CAR Yksityisleasing on nykyaikainen vaihtoehto oman auton omistamiselle: kannamme riskin auton arvon alenemisesta puolestasi.

Volvo CAR Yksityisleasing on myös mainio vaihtoehto, jos haluat tutustua uuteen autoteknologiaan tai vaihtoehtoiseen käyttövoimaan, vaikkapa hybridiin tai sähköautoon.

Volvo Car Yksityisleasingin tarjoaa NF Fleet, joka on Nordean ja ALD Automotiven yhteisyritys.

Miksi Volvo CAR Yksityisleasing?

Kuinka hyvin tunnet autoilun kokonaiskustannukset? Polttoaine ja autovero tulevat varmaan ensimmäisinä mieleen, sitten renkaat, huollot ynnä muut. Uuden auton omistajan on kuitenkin syytä muistaa myös auton arvon lasku, joka voi olla satoja euroja kuukaudessa. Kun hankit auton yksityisleasingilla, jätät suurimman osan murheista meille.

Käsirahaa ei Volvo CAR Yksityisleasingissa tarvita – voit toki halutessasi maksaa suuremman 1. erän: tämä pienentää kuukausimaksua.

MItä Volvo CAR Yksityisleasing sisältää?

Volvo Car Yksityisleasing sisältää lähes kaikki autoilun kustannukset:

  • sovitut ajokilometrit sopimusaikana
  • määräaikaishuollot
  • tekniset korjaukset
  • kuluvien osien vaihdot
  • renkaat (renkaiden uusimiset kulumisen johdosta)
XC40 Recharge Twin Sage Green

Mitä joudun itse maksamaan?

Vaikka Volvo CAR Yksityisleasingsopimus on hyvinkin kattava, joitain kustannuksia jää myös sinun hoidettavaksi. Näitä on mm. polttoaine, lataussähkö, vakuutukset (voidaan liittää erikseen sopimukseen), auton pesu ja puhdistus, rengashotellipalvelu (voidaan liittää myös sopimukseen) sekä veroluonteiset maksut (esim. vuotuinen käyttömaksu).

Entäs sitten nykyinen autoni?

Voimme ostaa nykyisen autosi erillisellä ostosopimuksella ja saat ostohinnan suoraan tilillesi. Voit myös itse päättää, jos haluat käyttää koko ostohinnan tai osan siitä uuden auton 1. eräksi (käsirahaksi). Jos autossasi on vielä rahoitusta jäljellä, lunastamme auton loppuvelan.

Mitä tapahtuu kun sopimus päättyy?

Kun sopimus päättyy auto palautetaan leasingyhtiölle. Ennen sopimuksen päättymistä saat ohjeet palautuspaikasta ja muista palautukseen liittyvistä toimenpiteistä.

VOINKO PÄÄTTÄÄ SOPIMUKSEN ENNENAIKAISESTI?
Volvo Car Yksityisleasing on määräaikainen sopimus. Jos ostaja haluaa päättää sopimuksen ennen sovittua aikaa, on ostajan maksettava sopimuksen mukaiset purkukustannukset.

SOPIMUKSEN JATKAMINEN
Voit halutessasi jatkaa sopimusta – vaikkapa kuukausi kerrallaan. Tämä on kätevää, jos vaikka tilaamasi uusi auto ei ehdi saapua ennen sopimuksen päättymistä.

MITÄ JOS PALAUTETTAVASSA AUTOSSA ON YLIKILOMETREJÄ?
Jos autolla on ajettu enemmän kuin sopimuksessa mainitaan, on ostajan maksettava sopimuksen mukaiset ylikilometrikorvaukset.

VOINKO LUNASTAA AUTON ITSELLENI SOPIMUKSEN PÄÄTTYESSÄ?
Sopimuksen päättyessä auto palautuu leasingyhtiölle. Voit kuitenkin myyjäliikkeen kanssa sopia ostavasi auton itsellesi. Myyntihinta määräytyy senhetkisen markkinatilanteen mukaan.

KENEN KANSSA SOVIN SOPIMUSMUUTOKSISTA?
Jos haluat muuttaa sopimusta, päivittää ajokilometrejä, jatkaa sopimusta tms, niin ota silloin yhteyttä suoraan leasingyhtiöön.

Jaa somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn