VOLVO PAKETTI

Volvo omaksi edulliseen kuukausihintaan

Volvo omaksi edulliseen kuukausihintaan – mitä se tarkoittaa?

Nyt voit ostaa uuden Volvon omaksi osamaksupohjaisella autorahoituksella, jossa kuukausierä määräytyy ostettavan auton ja autolla ajettavien kilometrien sekä ennalta sovitun takaisinostohinnan mukaisesti. Kuukausierään sisältyy myös auton määräaikaishuollot ja korjaukset. Sopimuksen päätettyä palautat vain auton takaisin meille ja otat seuraavan uuden Volvon alle – helppoa !

Käsirahaa ei välttämättä tarvita, mutta voimme käyttää vanhan autosi hyvityshinnan käsirahana. Jos autosi arvo ylittää suurimman mahdollisen käsirahamäärän, saat erotuksen itsellesi rahana. Voit myös itse päättää, kuinka suuren osan vaihtoautosi hyvityshinnasta käytät uuden auton käsirahaksi.

Onko tämä leasingsopimus?

Ei ole. Kysessä on aivan tavallinen osamaksurahoitus, johon on lisätty tavallista suurempi viimeinen erä ja huolenpitosopimus. Sitoudumme myös lunastamaan autosi sopimuskauden päätyttyä.

Mita tarkoittaa ”ennalta sovittu takaisinostohinta”?

Takaisinostohinta on se hinta, jolla me sitoudumme lunastamaan autosi sopimuskauden päättyessä. Maksamme autosta sopimuksen mukaisen ennalta sovitun takaisinostohinnan, joka kattaa vähintään sopimuksen mukaisen loppuvelan.

Voinko vaihtaa autoa kesken sopimuskautta?

Kyllä voit. Voit vaihtaa tai lunastaa auton milloin tahansa eikä tästä koidu sinulle mitään lisäkustannuksia. Jos haluat vaihtaa autosi toiseen kesken sopimuskautta, lunastamme autosi senhetkisen jäännösvelan ja teemme uuden rahoitússopimuksen uudesta autosta.

Mitä jos arvioin vuotuiset ajokilometrit väärin?

Jos ajomääräsi muuttuu vaikkapa työpaikan vaihdon takia, voimme päivittää uudet arvioidut kilometrit sopimukseen. Jos tiedät etukäteen, että ajomääräsi lisääntyy merkittävästi, sopimuskilometrit on hyvä päivittää etukäteen. Suosittelemme arvioimaan ajokilometrit realistisesti sopimusta tehtäessä.
HUOM ! Sopimuksen mukainen takaisinostohinta raukeaa, jos autolla on ajettu sopimuksen päättyessä ylikilometrejä.

Voinko hankkia auton yritykselle?

Kyllä voit. Tämä rahoitustapa sopii erittäin hyvin pienelle ja keskikokoiselle yritykselle, koska
leasingsopimuksesta poiketen auton voi vaihtaa tai lunastaa kesken sopimuskautta ilman kalliita purkukustannuksia. Koska kyseessä on kuitenkin osamaksusopimus, näkyy ostettu auto yrityksen taseessa.

Mitä tapahtuu sopimuskauden päättyessä?

PALAUTA AUTO
Kun sopimus päättyy. palautat auton takaisin meille – hyvin yksinkertaista.

LUNASTA AUTO OMAKSI
Voit lunastaa auton omaksi maksamalla ennalta sovitun takaisinostohinnan mukaisen jäännösvelan.

RAHOITA UUDELLEEN
Jos haluat kuitenkin pitää vielä auton itselläsi, mutta et halua kuitenkaan lunastaa autoa itsellesi maksamalla jäännösvelan, voimme tehdä sinulle uuden rahoitussopimuksen.

VAIHDA UUTEEN
Helpoin tapa on tietystikin hankkia uusi auto. Jos tällä rahoitussopimuksella hankitun auton arvo on suurempi kuin ennalta sovittu takaisinostohinta, voit käyttää sen ja meidän tarjoaman ostohinnan erotuksen taas uuden auton käsirahaksi – tai pitää itselläsi.

MYY KOLMANNELLE OSAPUOLELLE
Voit myös myydä autosi ulkopuoliselle ostajalle haluamaasi hintaan. Jos autostasi saatu myyntihinta on suurempi kuin jäännösvelka, saat pitää erotuksen itselläsi.

Jaa somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn